Go Back   Carder.life > Чёрный список - [en] Black List Category > Разборки. Поле боя. Кидалы - [en] Black Section. Rippers

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-28-2025, 09:47 PM

melissam melissam is offline

Quote:
Originally Posted by loganMike
Ofcourse I agree to your statement but your selection of bin getting all good but my selection of bins getting all declined
May be you can also check them 511565
It's also partly your fault, you should negotiate with the store, so that the two sides end up in peacem,
Old 03-28-2025, 09:49 PM

RedruMZ RedruMZ is offline
Junior Member

loganMike, what balance did you have before get ban?
Old 03-28-2025, 09:51 PM

ROLEX ROLEX is offline

Quote:
Originally Posted by mak
loganMike, what balance did you have before get ban?
220$ he refunded for 20 cards
Добавлено через 3 минуты 46 секунд
Mak , for add-on charged 500$ and other I bought for 80$ working Cards I got leave that 80$ remaining I got all dead cards. Only 6 cards are live remainining all are dead . Total I loaded 1080$ .
Добавлено через 2 минуты 18 секунд
that add-on is also waste no use with that you can check it sir. It shows only 1 bin that too not working bin 410039 . It is patched in june . I bought cards from another seller with this bin 410039.
Old 03-28-2025, 09:55 PM

RedruMZ RedruMZ is offline
Junior Member

So he owe you just 220$, right?
Old 03-28-2025, 09:57 PM

ROLEX ROLEX is offline

Quote:
Originally Posted by mak
So he owe you just 220$, right?
yes for 1000$ he given only 220$
Добавлено через 46 минут 2 секунды
mak,
Mak are you their?
Old 03-28-2025, 09:59 PM

OfwjMb OfwjMb is offline

Quote:
Originally Posted by supp_ccbtc
Теперь по порядку.
1. Loganmike - это мульт rockydevil26 aka crimsonfreak. Его пригласил в шоп тот же человек, что и rockydevil26 и crimsonfreak. Данный персонаж пишет тот же текст и с этими же бинами, что и rockydevil26, crimsonfreak. Сходство на 99%. Ну это конечно блека не касается.
По блеку: перед регой он читал правила и принял их. После этого он начал работу. Манибека не будет, тк бан он получил за читерство, всего из 500 юзеров - таких 3и человека, кто бан получил, всех подряд мы не баним. Каждая база чекается на валид перед заливом в шоп, и валид не меньше 80% у каждой, бывает и 100% из 30 рандомных карт из базы показывает на try2 и luxcheker. Из 500 человек, почему то только этот новорег жалуется, остальных 95% все устраивает и каждый день берут карты.
@johndoeofficial - Данный персонаж воообще не является нашим клиентом и прошу дать варн ему за флуд и высер его.
Теперь по порядку.
1. Loganmike - это мульт rockydevil26 aka crimsonfreak. Его пригласил в шоп тот же человек, что и rockydevil26 и crimsonfreak. Данный персонаж пишет тот же текст и с этими же бинами, что и rockydevil26, crimsonfreak. Сходство на 99%. Ну это конечно блека не касается.
По блеку: перед регой он читал правила и принял их. После этого он начал работу. Манибека не будет, тк бан он получил за читерство, всего из 500 юзеров - таких 3и человека, кто бан получил, всех подряд мы не баним. Каждая база чекается на валид перед заливом в шоп, и валид не меньше 80% у каждой, бывает и 100% из 30 рандомных карт из базы показывает на try2 и luxcheker. Из 500 человек, почему то только этот новорег жалуется, остальных 95% все устраивает и каждый день берут карты.
@johndoeofficial - Данный персонаж воообще не является нашим клиентом и прошу дать варн ему за флуд и высер его.
Добавлено через 5 минут 15 секунд
П.С. Данному идиоту, не будет манибека в любом случае. Готовы данную сумму закинуть в фонд форума для развития, но ему не копейки не отправим. Для нас это мелочь, но дело принципа
Old 03-28-2025, 10:01 PM

ROLEX ROLEX is offline

Quote:
Теперь по порядку.
П.С. Данному идиоту, не будет манибека в любом случае. Готовы данную сумму закинуть в фонд форума для развития, но ему не копейки не отправим. Для нас это мелочь, но дело принципа
Quote:
Теперь по порядку.
WTF I bought this invite for 20$ in telegram from @ackeemk He sold me the invite code you are the scammer and involving me in ripping lol .. Acting too smart.
Who the fuck those people I never heard them before...
And Don't try to escape ok!
Добавлено через 4 минуты 16 секунд
So you are ripped them too ??
Добавлено через 14 минут 24 секунды
mak, He is trying to involve me in crimes.
At first supp_btc tried to cheat me with invite link and in that he disabled the bronze and silver . He gave me direct link to join in gold (1500$ ) or platinum (2000$).. After I searched on telegram he sold me that with bronze and silver enabled invite link... Look after this mak
If cards were like this then why I will again register on this fucking store . And that fucking Add-on . If I know that Add-on is for ripping then why I will buy it lol...
He is Just planned to escape by involving me in this crime .
You caught man supp_cc2btc Don't act smart.
Old 03-28-2025, 10:04 PM

OfwjMb OfwjMb is offline

Quote:
WTF I bought this invite for 20$ in telegram from @ackeemk He sold me the invite code you are the scammer and involving me in ripping lol .. Acting too smart.
Who the fuck those people I never heard them before...
And Don't try to escape ok!
Добавлено через 4 минуты 16 секунд
So you are ripped them too ??
Добавлено через 14 минут 24 секунды
mak, He is trying to involve me in crimes.
At first supp_btc tried to cheat me with invite link and in that he disabled the bronze and silver . He gave me direct link to join in gold (1500$ ) or platinum (2000$).. After I searched on telegram he sold me that with bronze and silver enabled invite link... Look after this mak
If cards were like this then why I will again register on this fucking store . And that fucking Add-on . If I know that Add-on is for ripping then why I will buy it lol...
He is Just planned to escape by involving me in this crime .
You caught man supp_cc2btc Don't act smart.
Думаешь тут идиоты одни и никто не понимает ничего?! Ты появился на форуме после бана твоих мультов. Инвайт от меня можно получить от уровня голда и выше, от пользователей шопа - от сильвера. Эти условия были в топе неоднократно сказанны. Не вижу вообще смысла дальше отвечать, ты был забанен за читерство, с нашими правилами и условиями был согласен на момент реги - какие вопросы? Или правила были для красоты созданны и их не нужно придерживаться ?
Old 03-28-2025, 10:05 PM

ROLEX ROLEX is offline

Quote:
Думаешь тут идиоты одни и никто не понимает ничего?! Ты появился на форуме после бана твоих мультов. Инвайт от меня можно получить от уровня голда и выше, от пользователей шопа - от сильвера. Эти условия были в топе неоднократно сказанны. Не вижу вообще смысла дальше отвечать, ты был забанен за читерство, с нашими правилами и условиями был согласен на момент реги - какие вопросы? Или правила были для красоты созданны и их не нужно придерживаться ?
Then why you given me a invite link that only contains gold and platinum?
If I loaded heavy then you can scam me easily ?
Me ? Why you involving me in scams? What are you saying ? I'm not getting you. Cartoons? what cartoons? . Who were banned?
Completely confused or are you mad?
The proof I provided to mak is enough to judge me.
Check the timestamp when I bought cards and when I checked on try2services.
Even you can check them on luxchecker mak.
Mak check the bin 511565 and 438854 on cc2btc and say me are they live or not .
Old 03-28-2025, 10:07 PM

breeze09 breeze09 is offline

Quote:
Then why you given me a invite link that only contains gold and platinum?
If I loaded heavy then you can scam me easily ?
Me ? Why you involving me in scams? What are you saying ? I'm not getting you. Cartoons? what cartoons? . Who were banned?
Completely confused or are you mad?
The proof I provided to mak is enough to judge me.
Check the timestamp when I bought cards and when I checked on try2services.
Even you can check them on luxchecker mak.
Mak check the bin 511565 and 438854 on cc2btc and say me are they live or not .
Did he rip you and also banned you in his shop.
Reply

Tags
NULL

Posting Rules